Welkom bij Fintis

Uw financiële succes navigeren met expertise, innovatie en toewijding


Financiële dienstverlening en belastingadvies

Als ondernemer behoren de administratieve zaken niet tot je kernactiviteiten, tegelijkertijd is goed financieel beheer echter onmisbaar voor continuïteit in de bedrijfsvoering. Fintis begrijpt dit al meer dan 30 jaar en biedt ondernemers en particulieren financieel expertise onder handbereik, inspelend op de meerwaarde die zij zoeken.

Met onze fiscale, financiële en administratieve diensten stellen we onze cliënten in staat om zich te focussen op hun kernactiviteiten. Wij zijn hun partner en functioneren als hun financiële afdeling, maar dan op flexibele basis.


De voordelen van een team van experts, zonder de kosten van vast personeel!

Welke diensten maken deel uit van ons portfolio?

Ons dienstenpakket is ontworpen om uw bedrijf te verbeteren door te voorzien in kritieke financiële en administratieve behoeften. Elke service is ontworpen om nauwkeurigheid, compliance en efficiëntie te garanderen. Ontdek in de volgende secties hoe we uw financieel beheer kunnen verbeteren

Belastingadvies

Een belastingaangifte doen is niet eenvoudig. Regels wijzigen jaarlijks en hierop anticiperen is een kunst op zich. Dat doen wij graag, voor elke aangifte.

Boekhouding

Voor een overzichtelijke boekhouding verwerken wij je financiële administratie volledig geautomatiseerd in ons financiële softwarepakket.

Personeelszaken

Duidelijke arbeidsvoorwaarden dragen bij aan een goede verstandhouding tussen personeel en organisatie. Wij kunnen hierover adviseren!

Jaarekening

Het opmaken van de jaarrekening is voor veel bedrijven een verplichting door de Wet op de Jaarrekening. Wij stellen de jaarrekening graag voor je op!

Rapportage

Financiële rapportages verzorgen wij op maat: in elke gewenste vorm en op elk gewenst tijdstip. Dan weet je precies hoe je ervoor staat.


Salarisverwerking

Wij hebben de specifieke kennis om de salarisadministratie tot in de puntjes uit te voeren. Je salarisverwerking gebeurt op tijd en correct.


We helpen je graag!

We vertellen je graag persoonlijk welke specifieke dienstverlening we jou kunnen bieden. 

Hoe wij werken?


01. Verantwoordelijk

Wij geven invulling aan onze taak zoals je dat van eigen personeel verwacht. Loyaal, accuraat, pro-actief en met jouw bedrijfsbelang als uitgangspunt.

02. Ontzorgend

No worries over je administratie. Nu, maar ook met het oog op veranderende regelgeving in de toekomst. Wij houden de vinger aan de pols.

03. Betrokken

Dit geeft jou tijd en ruimte om je voor honderd procent te richten op jouw vakgebied.

04. Punctueel

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Correct, op tijd en zoals jij het wenst.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven