Gespecialiseerde oplossingen met Fintis

Ontdek diensten op maat voor uw unieke bedrijfsbehoeften

Zorg uit handen

Ondernemingen worden overstelpt met administratieve verplichtingen, waaronder formulieren voor het CBS, De Nederlandsche Bank, de Douane, etc. Deze kunnen wij allemaal voor u invullen. Bovendien kunt u gebruik maken van aanvullende diensten zoals het registreren van een onderneming bij de diverse instanties, archiefservice, liquidatie van ondernemingen, etc.

Registreren

Het registreren van een onderneming bij de diverse instanties, zoals de Belastingdienst, een bedrijfsvereniging of de Kamer van Koophandel, nemen we graag voor onze rekening.

Archiefservice

Heeft u onvoldoende ruimte om al uw administratie voor een lange periode te bewaren? Dan kunt u gebruik maken van onze ‘archiefservice’. De stukken die een bepaald aantal jaar bewaard moeten worden, kunnen in ons externe en beveiligde archief worden opgeslagen.

Liquidatie

Het liquideren van een onderneming is een noodzakelijk kwaad. Hiervoor moet bovendien een scala aan juridische documenten worden ingevuld en vervolgens tijdig gedeponeerd. Wij nemen u dat graag uit handen.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven