Uw vertrouwde financiële partner

Uw financiële succes navigeren met expertise, innovatie en toewijding

Samen op weg naar succes: Uw financiële gemoedsrust, onze expertise

Financiële dienstverlening en belastingadvies

Als ondernemer behoren de administratieve zaken niet tot je kernactiviteiten, tegelijkertijd is goed financieel beheer echter onmisbaar voor continuïteit in de bedrijfsvoering. Fintis begrijpt dit al meer dan 30 jaar en biedt ondernemers en particulieren financieel expertise onder handbereik, inspelend op de meerwaarde die zij zoeken.

Met onze fiscale, financiële en administratieve diensten stellen we onze cliënten in staat om zich te focussen op hun kernactiviteiten. Wij zijn hun partner en functioneren als hun financiële afdeling, maar dan op flexibele basis.

De voordelen van een team van experts, zonder de kosten van vast personeel!

Waarom kiezen voor Fintis?

Verantwoordelijk

Wij geven invulling aan onze taak zoals je dat van eigen personeel verwacht. Loyaal, accuraat, pro-actief en met jouw bedrijfsbelang als uitgangspunt.

Ontzorgend

No worries over je administratie. Nu, maar ook met het oog op veranderende regelgeving in de toekomst. Wij houden de vinger aan de pols.

Betrokken

Als specialist weten wij wat de zorg voor jouw administratie vraagt. Dit geeft jou tijd en ruimte om je voor honderd procent te richten op jouw vakgebied.

Punctueel

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Correct, op tijd en zoals jij het wenst.

Leer de gezichten achter Fintis kennen en ontdek de kracht van een team dat zich inzet voor uw succes.

Bij Fintis is ons team de hartslag van ons streven naar uitmuntendheid. Elk lid brengt een unieke mix van expertise, passie en toewijding met zich mee. Van doorgewinterde financiële veteranen met tientallen jaren ervaring tot dynamische professionals met frisse perspectieven, ons diverse team werkt naadloos samen om een ongeëvenaarde service te bieden.


Wij gedijen bij de uitdagingen van de financiële wereld en ons gezamenlijke doel is om uw betrouwbare bondgenoot te worden bij het navigeren door de complexiteit van fiscaal beheer.

Jos

Managing Director

Michelle

Office Manager/

Application manager

Patricia

Tax Manager

Frank

Tax advisor

Joop

Financial Officer

Sonja

Financial Officer

Laura

Financial Officer

Eve

Financial Officer


Een greep uit onze gewaardeerde klanten

nl_NLNederlands
Scroll naar boven