Deskundige begeleiding voor financieel zelfvertrouwen

Navigeren door complexiteit, voordelen maximaliseren en naleving garanderen met fiscaal advies van Fintis

De kunst van het anticiperen

Een belastingaangifte doen is niet eenvoudig. Wetgeving en regels wijzigen jaarlijks en hierop anticiperen is een kunst op zich. Dat doen wij voor elke aangifte.

Alle soorten belastingaangiften kunnen wij voor je verzorgen, evenals een controle hierop als je al een aanslag hebt ontvangen. Het niet doen van aangifte of het onjuist indienen van de aangifte leidt bijna altijd tot een naheffing verhoogd met een boete.

Aangiftes en controles

Heb je een controle door de Belastingdienst of een uitvoeringsinstantie, dan kan die bij ons op kantoor worden afgehandeld. Ook het uitvoeren van een voorlopige aanslagregeling behoort tot onze dienstverlening. 

Het doen van de diverse belastingaangiften is het efficiëntst als de volledige boekhouding door Fintis wordt verzorgd. Noodzakelijk is dit echter niet, wij kunnen ook alleen een aangifte verzorgen, van bijvoorbeeld:

  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Dividendbelasting

Makkelijker kunnen wij het niet maken…

Download onze gratis app en beschik over de laaste informatie en handige tools.

Verschillende functies binnen handbereik. Handige en praktische thema’s, het laaste belastingnieuws, toegang tot een uitgebreid archief, contactgegevens van onze medewerkers, routebeschrijving en het maken van afspraken.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven