Oplossingen voor Personeelszaken

Duidelijke arbeidsvoorwaarden opstellen voor sterke relaties tussen personeel en organisatie

Onafhankelijk en op maat

Duidelijke arbeidsvoorwaarden dragen bij aan een goede verstandhouding tussen personeel en organisatie. Wij kunnen hierover adviseren en nemen je indien gewenst de zorg voor de uitvoering ervan graag uit handen.

Verzekeringen, vergoedingen, bijdragen voor sociale lasten en pensioen. Hoe regel je dit met werknemers? Dit kan bijvoorbeeld door een CAO als uitgangspunt te nemen. Of door een handboek op te stellen, waarin rechten en verplichtingen worden vastgelegd.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij tezamen voor medewerkers het passende pakket arbeidsvoorwaarden samenstellen.

Primaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en ziektekosten. Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto. Maar ook de tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, aandelen en opties.

Onafhankelijk advies

Wij zijn onafhankelijk als het gaat om keuzes voor een arbodienst, verzekeringsmaatschappijen, pensioenaanbieders, etc. Ook voor arbeidsgeschillen en overige regelingen kunnen wij putten uit een breed netwerk van nationale en internationale specialisten.

Voor elk pakket arbeidsvoorwaarden ben je bij ons aan het juiste adres!

We helpen je graag!

We vertellen je graag persoonlijk welke specifieke dienstverlening we jou kunnen bieden. 

Download onze gratis app en beschik over de laaste informatie en handige tools.

Verschillende functies binnen handbereik. Handige en praktische thema’s, het laaste belastingnieuws, toegang tot een uitgebreid archief, contactgegevens van onze medewerkers, routebeschrijving en het maken van afspraken.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven